Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

v okviru podjetniškega krožka z učenci devetošolci na šoli pripravljamo posebno akcijo, ki jo bomo izvedli na dobrodelnem teku v soboto, 9. 4. 2022. Na šoli bomo v prihodnjih dneh zbirali športno opremo in rekvizite, ki jih bomo v zameno za prostovoljne prispevke ponudili na posebni stojnici v okviru dobrodelnega teka. Nekaj ključnih poudarkov v zvezi z akcijo:

– Zbirajo se katera koli športna oblačila ali pripomočki, ki so še v UPORABNEM stanju, a so jih vaši otroci ali drugi družinski člani prerasli oziroma iz takšnih ali drugačnih razlogov prenehali uporabljati. Po načelu trezne presoje seveda zbiramo tudi večje predmete, kot so smuči, kolesa ipd.

– Kdor prinese opremo v šolo, jo šoli podari v namen zbiranja sredstev za šolski sklad. Predmete bomo zbirali do srede, 6. aprila 2022, v prostoru, ki se nahaja levo od učilnice OPB, v kletnih prostorih šole. Tam so že nameščene škatle, v katere lahko učenci odlagajo prinesene predmete. Najbolje je, da učenci to storijo takoj po prihodu v šolo pred začetkom pouka, ker se bo sicer nato prostor zaklenil. Njihovo prinašanje bo v času pred poukom nadzorovala informatorka ga. Tomić.

– Zbrane predmete bomo v soboto, 9. 4. 2022, v zameno za vaše prispevke ponudili na stojnici, za katero bodo poskrbeli naši učenci devetošolci.

– V istem prostoru se bodo zbirali tudi športna oprema in rekviziti za učence od 6.-9. razreda (od velikosti 36 naprej), ki bi šoli prišli prav za prihodnjo izvedbo ZIMSKIH šol v naravi. Take predmete bomo obdržali na šoli in jih ne bomo ponudili na stojnici.

Zelo veseli bomo vsakega vašega prispevka in verjamemo, da bomo s to akcijo na dobrodelnem teku premagali še kakšen kilometer več!

Za konec vas obveščam še, da se je akcija Foniraj! zelo dobro obnesla, saj smo med vsemi osnovnimi šolami v Sloveniji zbrali največ kg starih telefonov. Hvala vsem, ki ste fonirali!

Mladi podjetniki

Dostopnost