Skoči na glavno vsebino
4. DAN: 20. 9. 2018
Spet smo se zbudili v sončno jutro in se razveselili novega dne, saj smo vedeli, da bomo odpluli z ladjico na otok Grgur. Že na sami poti do tja so nas razveselili delfini, ki so nam uprizorili pravo predstavo “ples delfinov”. Na otoku pa smo videli še jelene, ki smo jih privabili čisto blizu, saj smo jim prinesli malico – star kruh. Ogledali smo si seveda še ženski zapor, ki je bil tu med drugo svetovno vojno.
Na poti nazaj so nas spet spremljali delfini in ko smo pripluli v Baško, smo komaj dočakali kosilo.
Po počitku pa nas je čakal najzahtevnejši del – preizkus plavanja, ki smo ga nekateri bolj, drugi malo manj (vendar pa vsi!) uspešno opravili.
Seveda pa nas je čakal še najpomembnejši del, večerni obisk mesta in nakup spominkov in darilc za starše, sestre in bratce.

Zdaj pa je pred nami še zadnji dan, ko se veselimo srečanja z vami, dragi starši. Pričakujte nas med 18. in 18.30 uro.

Lahko noč,

vaši petošolci in učiteljice

 


3. DAN: 19. 9. 2018
Spoštovani starši!

Za nami je že 3. dan, poln akcije in doživetij.

Vsako jutro začnemo dan s telovadbo, nekateri izpopolnjujejo plavanje v bazenu, drugi pa s skiroji ali kolesi spoznavajo Baško in njeno okolico.
Večino časa smo tudi danes preživeli na plaži, kjer smo se urili v tehnikah plavanja, se vozili s kanuji in supi in se igrali v pesku. Bilo je res zabavno!!!! Zvečer smo se poveselili ob dobri glasbi in plesu.
Jutri dopoldne nas čaka vožnja z ladjo, popoldne pa preizkus plavanja, zato nocoj že pridno spimo.

Lahko noč,

vaši petošolci in učiteljice


2. DAN: 18. 9. 2018
Zbudili smo se v sončno jutro. Po zajtrku smo odšli po skupinah  – eni na vožnjo s kanuji in supi, drugi na kolesarjenje, tretji pa na vožnjo s skiroji.
Tako kot včeraj, je bilo tudi danes plavanje v prvem planu. Veliko novega smo se naučili, pa tudi igrali smo se v morju in ob njem. Celo zaplesali smo na obali in s tem navdušili še številne tuje in domače turiste.
Po večerji smo se odpravili v mesto na sladoled in nakup prvih spominkov. Vsi veseli in utrujeni smo se vrnili v dom in se odpravili k zasluženemu počitku.

Lahko noč,

vaši petošolci in učiteljice


1. DAN: 17. 9. 2018

Dragi starši,

 

sporočamo vam, da je za nami zanimiv dan, poln aktivnosti. Na plaži smo se igrali, plavali v toplem morju in se vozili s supi in kajaki. Zvečer pa smo se podali na nočni pohod v tišini in na koncu uživali v prelepem razgledu na naš zaliv, ki je bil obsijan z lučkami.
Ob koncu dneva smo popadali v postelje in se veselimo novih prihajajočih dogodivščin.
O dogajanju v plavalni šoli v naravi lahko berete tudi na uradni spletni strani Celjskega doma Baška: https://celjskidom.wordpress.com/author/celeia50/

Vaši petošolci in učiteljice
Dostopnost