Skoči na glavno vsebino

V soboto, 8. 12. 2018, smo se učenci, starši in delavci šole že štirinajstič srečali na božično-novoletnem bazarju III. osnovne šole Celje. Učenke in učenci so se skupaj z mentorji vse od oktobra skrbno pripravljali na ta prav poseben dan. V okviru tehniškega dne in rednega pouka smo na šoli marljivo ustvarjali in pripravljali izdelke, ki so krasili naše stojnice. Tudi letos smo pripravili veliko lepih in zanimivih pozornosti, s katerimi ste oziroma boste tisti, ki ste si katero izmed njih izbrali, polepšali praznične dni sebi ali komu drugemu.

Polepšati praznike, in hkrati celotno šolsko leto, je vodilo našega božično-novoletnega bazarja, saj je glavni namen zbiranja prostovoljnih prispevkov ravno pomagati učenkam in učencem naše šole. Vsa sredstva, ki jih obiskovalci vsakoletnega dogodka namenijo šoli, se nakažejo na račun šolskega sklada. Na letošnjem bazarju smo tako zbrali 4.106,22 evrov, ki bodo namenjeni učencem iz socialno šibkejšega okolja in nadstandardnim programom, ki jih izvaja šola.

Ponosni in veseli smo, da se nam je na bazarju pridružilo veliko število obiskovalcev, saj je tako poplačan ves trud, ki ga na šoli vlagamo v pripravo dogodka. Pri tem so nam pomagale tudi nekatere mamice in babice, ki so že četrtič pripravile prav posebno stojnico s pretežno slastnimi domačimi izdelki. Letos so svojo že tako bogato stojnico, tudi z vašo pomočjo, obogatile s pravim pravcatim knjižnim sejmom, kjer smo si lahko poiskali knjigo, ki nam bo krajšala zimske večere.

Zahvalo in čestitke si zaslužijo vsi, ki so kakor koli prispevali k sobotnemu dogajanju, še posebej organizatorica bazarja Sanja Marcen Cvahte ter njena ožja ekipa sodelavcev. Prav posebna zahvala pa velja našim staršem in drugim gostom na bazarju, ki s svojim vsakoletnim obiskom, dobro voljo, prijetnim kramljanjem na šolskih hodnikih in iskreno željo pomagati drugim naše srečanje naredite še toliko lepše in uspešnejše. V imenu sodelavcev in učencev se vam iskreno zahvaljujem za vaš obisk, podporo, lepe besede, ki ste nam jih namenili, in nenazadnje vašo darežljivost.

Prijeten praznični december in vse dobro v letu, ki prihaja.

Aleksander Verhovšek, ravnatelj

UTRINKI Z BAZARJA:

UTRINKI S TEHNIŠKEGA DNE:

Dostopnost