Skoči na glavno vsebino

Najlepši čas v letu, čarobni december, je na naši šoli že tradicionalno čas za dobrodelno tržnico. Dobrodelnost se ne ozira na ukrepe, viruse in omejitve, zato smo se odločili, da letos spet izpeljemo dobrodelni božični bazar, a na nekoliko drugačen način.

V decembru se je šola odela v črno bele barve pingvinčkov, ki so se iz ledenih krajev podali na šolo in pokukali skozi okna. Tudi šolska smrečica je bila polna pingvinov, ki so jih z natančno roko izdelali prostovoljci naše šole. Učenci so v novembru na tehniškem dnevu izdelovali najrazličnejše voščilnice in izdelke, ki so jih pripravljali vse do 13. decembra, ko smo na šolskem dvorišču pripravili dobrodelno tržnico. Prav pravljično se je podala v zasneženo šolsko dvorišče in je bila lepa popestritev prazničnega decembra na šoli. Ne samo en dan, kar tri dni smo se družili na šolskem dvorišču in tako pričarali vsaj delček čarobnega vzdušja v letošnji december. Voščilnice smo staršem ponudili že v začetku decembra preko šolske spletne strani, izdelki pa so na zunanji tržnici hitro dobivali nove lastnike, ki so s prostovoljnimi prispevki polnili šolski sklad za pomoč učencem naše šole.

Najlepša hvala prav vsakomur, ki je z nami ustvarjal čarobni december in nam dal vedeti, da ceni našo ustvarjalnost in naše delo. Srečno 2022!

Koordinatorici dobrodelne tržnice Urška Sotler in Simona Zupančič

Dostopnost