Skoči na glavno vsebino

Prekrasno sobotno dopoldne, ki nas je po dolgem in napornem tednu nagradilo s toplimi sončnimi žarki, je približno 150 učencev, staršev, sorodnikov, prijateljev in delavcev šole preživelo na skupnem medgeneracijskem druženju, ki smo ga posvetili tednu otroka, promociji zdravega načina življenja in utrjevanju medsebojnih odnosov.

Po zboru in uvodnem ogrevanju na šolskem dvorišču smo se zbrani odpravili proti Mestnemu parku, kjer sta nas čakali dve različno zahtevni tekaški progi, nekaj potu in napora pri premagovanju trase, predvsem pa veliko dobre volje, razposajenosti in smeha. Rdečih lic smo se sproščeni in prenovljeni vrnili na šolsko dvorišče, kjer nas je najprej čakala osvežitev, nato pa so sledile še raztezne vaje, srečolov, demonstracija skokov s trampolinom kluba Freestyle Celje in preventivne delavnice Centra za krepitev zdravja Celje.

Dogodek, ki je poleg družabnega namena imel tudi dobrodelno noto, saj smo s prostovoljnimi prispevki in srečolovom zbirali sredstva za šolski sklad, je bil popoln uspeh, zato se najlepše zahvaljujemo upravnemu odboru šolskega sklada naše šole, ki ga vodi ga. Julija Kramer, vsem sponzorjem in posameznicam ter posameznikom, ki ste nam pri organizaciji priskočili na pomoč. Predvsem pa se zahvaljujemo vsem, ki ste si v soboto vzeli čas in se nam pridružili ter skupaj ustvarili novo nepozabno zgodbo naše šole ter kopico lepih spominov. Da le-ti ne bi prehitro zbledeli, vas vabimo, da si nekaj utrinkov z druženja ogledate na spodnji povezavi.

Organizacijski odbor dobrodelnega teka

Dostopnost