Skoči na glavno vsebino

V petek, 24. 5. 2019, smo imeli učenci I. triade skupni športni dan. Izvedli smo športne in elementarne igre, ki tokrat niso bile tekmovalne. Namen naših iger in druženja med razredi je bilo medsebojno sodelovanje različno starih in spretnih učencev ter pomoč in spodbujanje k uspešno opravljeni nalogi v skupini. Dan pred športnim dnem je vsak učenec v svojem razredu žrebal barvo skupine, v kateri bo sodeloval.

Skupine so se zjutraj po barvah zbrale na šolskem igrišču. Vznemirjenje pred začetkom športnega dne je še povečalo čakanje na to, katero učiteljico jim bo za vodjo določil žreb. Skupine barv so se nato odpravile v mestni park, kjer so se najprej dobro spoznale z različnimi socialnimi igrami in skupaj naredile načrt, kako bodo uspešno opravile naloge.

Po vrnitvi na šolsko igrišče so se skupine barv preizkusile v različnih spretnostih in štafetnih igrah. Vsi učenci so med seboj dobro sodelovali vsem skupinam je uspelo uspešno opraviti naloge. Na koncu je bilo seveda še dovolj časa za igro in ples.

Učiteljice 1. triade

Dostopnost