Skoči na glavno vsebino

Če si je nekdanji Mobitel (zdaj Telekom) nebo delil s pticami, si ga učenci III. OŠ Celje delijo zgolj z najplemenitejšimi orli. 42 učenk in učencev je namreč s pomočjo Zavarovalnice Triglav dobilo priložnost, da si v Planici ogledajo treninga in kvalifikacijsko serijo skokovna na planiški letalnici.

Na pot smo se odpravili v zgodnjih jutranjih urah in bili kljub krajši noči sila dobre in razposajene volje. Opremljeni z navijaškimi kapami Zavarovalnice Triglav, navijaškimi pripomočki, slovenskimi barvami na obrazu in predvsem z obilico dobre volje, smo tik pod doskočiščem vneto navijali in spodbujali pogumne skakalce.

Dogodivščin ni manjkalo, saj smo med nami srečali predsednika republike, ministra za šolstvo, znana slovenska raperja Nipkeja in Challeta Salleta ter vse svetovne zvezde smučarskih skokov. Naša grla so komaj zdržala burno navijanje več tisočere množice navijačev.

Povabila Zavarovalnice Triglav smo bili zelo veseli, zato se ji najlepše zahvaljujemo za prijeten dan, ki smo ga preživeli v sončni Planici med slovenskimi in tujimi orli. In četudi smo navijali za prav vsakega tekmovalca, so nas najbolj očarali prav slovenski mladi fantje. Držimo pesti, da se odlično odrežejo tudi v nadaljevanju tekmovanja.

Učenke in učenci III. OŠ Celje

Dostopnost