Skoči na glavno vsebino

4. DAN:

Tudi četrtek je minil kot bi trenil. Plaža, topla voda, preverjanje plavalnega znanja, izdelovanje padal, izlet z ladjico, nakupovanje v mestu, sladoled, spominki in dan se je prijetno zaključil. Baško zapuščamo po kosilu in se vračamo v Celje po 18.00 uri.

Učitelji in spremljevalci

2.DAN:

Zjutraj smo se prebudili v vroč torkov dan, ki smo ga začeli z jutranjo telovadbo. Po dobrem zajtrku smo se odpravili na plažo. Vsi smo se razveselili vožnje s kanuji in supi. Športno dopoldne je minilo zelo hitro. Po kosilu in počitku smo nadaljevali s tečaji plavanja po skupinah, zvečer pa dan zaključili z ogledom mesta.

1.DAN:

Dragi starši,

po dobrih petih urah vožnje smo prispeli v sončno Baško. Razporedili smo se po sobah in začeli s postiljanjem postelj. Za nekatere je bil to pravi izziv. Po kosilu smo se odpravili na plažo. Ne boste verjeli, bila je polna turistov.
Najprej smo opravili testiranje, po katerem so nas razvrstili v skupine. Začeli smo tudi s prvimi plavalnimi vajami, da se bomo domov vrnili kot pravi plavalci.

Seveda pa smo se ob prostem času tudi igrali. Bilo je res zabavno.
Ampak dne in dogodivščin še ni bilo konec. Po večerji smo odšli na večerni pohod do cerkve sv. Ivana. Od tam smo imeli prečudovit pogled na zaliv in mesto. Ko smo se vrnili v dom, smo utrujeni zaspali.

Do jutri vas lepo pozdravljamo in seveda mislimo na vas, dragi starši.

Učenci 5. a, b in c razreda z razredničarkami in spremljevalnimi učitelji

Dostopnost