Skoči na glavno vsebino

Na to vprašanje smo učenci, starši in delavci III. OŠ Celje skupaj odgovorili v telovadnici šole, kjer smo se v sredo, 19. 2. 2020, zbrali v zavidljivem številu in na sproščen, zabaven ter primerno slavnosten način počastili spomin na našega največjega pesnika.

Na odru so se vrstili nastopajoči učenci, ki so s svojimi recitacijami, pesmimi, plesnimi koraki in ubranimi besedami očarali vse prisotne. Dokazali so, da na naši šoli poleg znanja in veščin dobijo tudi dovolj priložnosti za kulturno udejstvovanje in da jih skupaj z vami naučimo ceniti našo individualnost kot tudi identiteto skupnosti, ki nas oblikuje na poti odraščanja.

III. OŠ Celje in vsi, ki živimo z njo, smo prešerni, za kar gre zasluga vsem, ki se zavedamo, kako pomembno je, da poleg znanja in dosežkov spodbujamo tudi socialni čut in občutek pripadnosti. Ponosni smo na naše učence, vaše otroke, ki so nam pričarali nepozaben in prijeten večer kulture. Vsi nastopajoči in njihovi mentorji si zaslužijo vse pohvale in čestitke, iskrena hvala pa tudi vsem vam, dragi prijatelji šole, za vašo podporo in obisk prireditve. Vabljeni še kdaj!

Metka Vajdič, koordinatorica prireditve

OGLEJTE SI UTRINKE S PRIREDITVE:
KULTURNI PRAZNIK SMO OBELEŽILI TUDI S KULTURNIM DNEM 7. 2. 2020:

 

Dostopnost