Skoči na glavno vsebino

V preteklem tednu smo na šoli dokazali, da nam je še kako mar za sočloveka in da smo ob tragedijah in naravnih nesrečah več kot pripravljeni priskočiti na pomoč. Na poziv Mestne občine Celje smo stopili skupaj in darovali številne nujne življenjske potrebščine, ki jih trenutno potrebujejo od hudega potresa prizadeti prebivalci mesta Gaziantep v Turčiji. Glede na zbrano količino darovanih potrebščin je bil posebej za nas organiziran prevoz s šole, ki ga je opravilo podjetje Zelenice d.o.o. Dejstvo, da so morali opraviti tri prevoze, je že samo po sebi dovolj zgovorno.

Ni jih besed, ki bi lahko poplačale in nadomestile materialno vrednost darovanih oblačil, hrane, kozmetike, šotorov in še marsičesa drugega. Še težje pa je poplačati izkazane prijaznost, dobro voljo, humanitarnost in empatijo. A ti pojmi ne potrebujejo poplačila, ker gre za ene najžlahtnejših lastnosti, kar jih premoremo, zato iskrena hvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali in prispevali pri naši skupni akciji zbiranja pomoči. 

Spodaj si lahko ogledate fotografije zbranega materiala, ki smo ga na šoli prepakirali v kartonaste škatle zavoljo lažjega transporta.

Skupaj zmoremo.

Aleksander Verhovšek, ravnatelj

Dostopnost