Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

na III. OŠ Celje se je z današnjim dnem zaključilo redno delo, saj bomo z izvajanjem pouka v prostorih šole prenehali do nedelje, 29. 3. 2020. Če pristojno ministrstvo ne odloči drugače, bomo z normalnim delom nadaljevali v ponedeljek, 30. 3. 2020.

Pouk na daljavo:

Kot smo že napovedali, bomo s ponedeljkom, 16. 3. 2020, pričeli z izvajanjem pouka na daljavo za vse učenke in učence naše šole. Šola bo dnevno ob 10. uri objavljala učna gradiva po razredih oziroma predmetnih področjih. Povezava do učnih gradiv bo od ponedeljka naprej na voljo na šolski spletni strani pod zavihkom “Gradiva in povezave” (http://3oscenov.splet.arnes.si/solska-gradiva/).

Starše prosimo, da otrokom pomagate poiskati gradiva ter redno spremljajte njihovo delo in napredek.

Zaradi omejevanja zbiranja ljudi vas prosimo, da v šolo v času prekinitve rednega dela ne prihajate in s posameznimi delavci šole oz. administrativnim osebjem komunicirate s pomočjo e-pošte.

Strokovni delavci in vodstvo šole bomo dosegljivi ves čas prekinitve pouka od ponedeljka do petka v času med 8.00 in 14.00. Seznam elektronskih naslovov najdete na šolski spletni strani (http://3oscenov.splet.arnes.si/zaposleni/). V tajništvo šole bo mogoče poklicati v času uradnih ur vsako sredo med 8.00 in 13.00 na telefonsko številko 03/425 14 00.

Šola bo starše in učence v času prekinitve rednega vzgojno-izobraževalnega procesa redno obveščala o pomembnih informacijah preko šolske spletne strani, zato vas prosimo, da jo redno spremljate.

Dežurstvo šole:

Zaradi umeščenosti šole v mestno jedro je bilo na sestanku ravnateljev celjskih osnovnih šol in MO Celje dogovorjeno, da bo III. OŠ Celje izvajala nujno varstvo učencev od 1. do 5. razreda, katerih starši opravljajo delo, ki je nujno za delovanje družbe in države v kriznih časih. Podrobnejše informacije so na voljo v ločenem dopisu, ki je prav tako objavljen na naši spletni strani.

V upanju, da nam bo spoštovanje navedenih ukrepov pomagalo vrniti življenje v bolj ustaljene tirnice, vas lepo pozdravljam in vam želim vse dobro.

Celje, 13. 3. 2020

Aleksander Verhovšek, ravnatelj III. OŠ Celje

Dostopnost